Det er en stor ære å igjen få ønske hele Bolteløkka Jentekor velkommen inn på Riksscenen. Her vil hele huset bli fylt med liv, og jeg er sikker på at vi kommer til å få en helt heidundranes fin førjulstid sammen med denne gjengen. Bolteløkka jentekor har gitt ut tre plater, og vi skjønner godt at de er ekstra glad i folkemusikk. Jolevisur kom ut i 2014 på Grappa, og har vært en fast juleplate i min familie i hvert fall. Det var dirigenten Linn Andrea Fuglseth, også kjent fra Trio Mediæval, som startet koret, og som fremdeles leder koret med sine vennlige håndbevegelser. Koret består for det meste av barn fra Bolteløkka skole, med innslag fra nærliggende skoler (Ila, Marienlyst, Ruseløkka, den tyske skolen, Montessori), og teller nærmere 100 jenter fra 1.-7. klasse.
Koret har samarbeidet med en rekke musikere, som i tillegg til kveldens band er blant annet Stian Carstensen, Arve Henriksen, Trio Mediæval og Nymark Collective. 


Bolteløkka jentekor, Linn Andrea Fuglseth – dirigent, Åsmund Reistad – gitarer, Ellen Brekken – bass, Kenneth Ekornes – perkusjon, Vegar Vårdal – feler