20.00 Thov Wetterhus - plateslepp
Endeleg er det klart for plateutgjeving med Thov Gudbrand Wetterhus frå Nore!  Den groovy numedølen har vunne landskappleiken på munnharpe ikkje mindre enn seks gonger, seinast i 2018, og det energiske eggande spelet hans har blitt ein favoritt blant både publikum, dansarar, kappleiksdommarar og musikarar langt utanfor folkemusikken. No skipar me og plateselskapet Motvind til plateslepp for ei etterlengta debutskive frå munnharpeviritousen - heilt solo her på Riksscenen.

Thov Wetterhus - munnharpe

 

 

Synnøve Bjørset & Olav Luksengård Mjelva
Det er jølsterdronninga Synnøve Bjørset og Olav L. Mjelva frå Røros som serverer springar, pols og halling på denne første skikkelige blodklubben etter pandemien! Her er det bare å knyte på seg dansesko og blafrende gevanter og ta turen på nattklubb. Etter konserten er det Jørgen Skjulstad aka DJ Sissyfus som snurrer musikk until the bitter end.

 

Tuvas Blodklubb blir servert på Riksscenen en gang i måneden. Vi snakker om Norges, trolig Nordens, ja kanskje til og med verdens første reinspikka folkemusikknattklubb. Det er selvsagt Tuva Syvertsen, kjent som frontfigur i bandet Valkyrien Allstars og Stjernekamp, som er vertinne for moroa, og moro skal det bli.

 

Program for kvelden:

19.00 - dørene åpner
20.00 - plateslipp Thov Wetterhus
21:00 - Tuvas Blodklubb åpner i kjelleren
22:00 - oppstart folkemusikkaraoke
22.30 - konsert med Olav Mjelva og Synnøve Bjørset
00.00 - Dj Sissyfus
03.30 - dørene stenger