Stein spiller på alle slags rare og fine instrument, og han synes det er supertopp å lage disse instrumentene sammen med dere. Noe Stein virkelig kan lage er fløyter, og kanskje du går hjem fra LilleRiksen i dag med en fløyte som du har laget helt selv? Du trenger ikke å ta med noen ting, for Stein er en mester som har alt som trengs for å lage instrument som kan lokke til seg både mor, far, bestemor og spøkelset på loftet vårt. Med seg på laget har han meg – for jeg får lov til å hjelpe Stein med å spille og danse. Kanskje vi klarer å slutte hele denne dagen med et stooooort orkester av egne instrumenter og spille vår helt egenkomponerte LilleRiks-sang? Jeg gleder meg til å treffe dere, og ikke minst å se hva slags instrumenter dere lager. Velkommen til en mekkedag på Riksscenen.  

 

Stein Villa – fløyter, langeleik, harpe og masse annet

Vegar Vårdal – dans og feler

 

Stein jobber på Mjøsmuseet på Gjøvik, og en stor del av jobben hans er å reise rundt å treffe barn i nærområdet. Da lærer han dem å synge, spille og å lage instrumenter. 

 

 

 

 

Kjenner du han her? Dette er lille Riksen, en liten tass som virkelig er glad i barn og produksjoner for barn. Ser du han på produksjonen så kan du være sikker på at dette er en opplevelse for deg, og kanskje for hele familien? Du kan også følge oss på Instagram og på Facebook