Etter mer enn 30 aktive år står Väsen fortsatt fjellstøtt. Tett samspill, lekenhet og teknisk briljering er gjennomgående i Väsens spill, og med sin originale instrumentsammensetning og særegne sound har gruppen vært toneangivende i svensk og nordisk folkemusikk helt siden oppstarten. 

Bandet har turnert verden rundt og er omtalt som den viktigste svenske eksportvaren siden vikingene. I Amerika har de til og med fått en gate oppkalt etter seg. I løpet av sine drøye 30 år har Väsen gitt ut 19 album, og mange har en eller flere favorittlåter fra Väsens rikholdige låtkatalog. Dette hadde vi lyst til å gjøre noe med, og heldigvis ble Väsen med på leken. 

Dermed kan vi presentere Väsen – ønskekonsert! der dere som er publikum får lage spillelista for kvelden. Favorittlåtgaranti!

 Ønskelista lager vi fritt fra Väsens låtkatalog, og på demokratisk vis gjøres det via avstemning på Folk på Torsdag sin facebookside.  Og NB! Dette gjør vi god tid i forkant av konserten slik at Väsen rekker å børste støv av låter de kanskje ikke har spilt på en stund. Avstemning blir tilgjengelig på facebooksiden til Folk på Torsdag i september.

Roger Tallroth – gitar
Olov Johansson – nøkkelharpe
Mikael Marin – bratsj