Velkommen til nok en rytmisk førjulskonsert for hele familien med musikalske juletradisjoner fra flere land. I denne konserten med latinsk vri tar vi for oss kjente juleklassikere på flere språk og krydrer med både jazz og latinske rytmer. Du får oppleve både gamle nordiske tradisjoner, meksikansk jul og Prøysen i latindrakt. Og selvfølgelig noen av våre godt kjente og kjære julesanger.
Hanne Tveter er en høyt profilert verdensmusikkartist og kjent for sine møtepunkter mellom norsk, spansk og latinamerikansk musikk. Hun har til sammen utgitt seks soloalbum. Hun har også lang fartstid som dirigent og står bak en rekke konserter og forestillinger for og med barn og ungdom, blant annet ”Fargerik” og sambaprosjektet ”Brasileiro”.
Bolteløkka Jentekor har sunget sammen i snart 15 år og består av nærmere åtti jenter fra seks til tolv år. Koret dirigeres av Linn Andrea Fuglseth, også kjent fra Trio Mediæval, som startet koret. De har gitt ut to album, Jolevisur og Mine Visur, og er i gang med sitt tredje album ”Osloviser” som gis ut på Grappa i 2019 i forbindelse med korets 15 års jubileum. Bolteløkka har satt opp mange flotte konserter i Oslo området, blant annet her på Riksscenen.
Hanne og Bolteløkka Jentekor samarbeidet første gang i 2015 med prosjektet ”Brasileiro” og i 2017 med første felles ”Jul I Verden” konsert. Vi gleder oss til årets nye juleforestilling med Hannes band sammen med saksofonist Trygve Seim som gjest. En super julekonsert for hele familien!
 

Hanne Tveter - vokal, Trygve Seim - saxofoner,Sverre Indris Joner – piano,trekkspill, Torbjørn Sandvik – gitar, jarana,Karl Espegard – fiolin,Roger Morland – kontrabass, Antonio Torner – trommer