Trygve Seim er komponist, en av Norges ledende internasjonale saksofonister og en av de aktive innen crossover-prosjektet ”The Source”. Han har tilbrakt mye tid i Egypt og Midtøsten og hatt flere samarbeidsprosjekter med ledende musikere i regionen.

Tora Augestad er en av de store norske vokalistene med mange større opptredener i utlandet. Hun beveger seg mellom klassisk musikk, kunstmusikk, kabaret og jazz. Hun har utgitt flere cd-er med sitt eget ensemble ”Music For A While”.

Frode Haltli er en av Norges fremste på akkordeon og har spilt konserter over hele verden både som solist med store orkestre og i forskjellige ensembler. Han er spesielt kjent for sitt arbeide innen samtidsmusikk, men har også deltatt i flere kulturutvekslingsprogrammer i Asia.

Svante Henrysson er internasjonalt anerkjent cellist, kontrabassist og elbassist. Han ble som svært ung ansatt i Oslofilharmonien, og har senere turnert med Yngwie Malmsteen, Elvis Costello, Jon Balke og Anne Sophie von Otter.

Erling Kittelsen er lyriker, dramatiker, forfatter og oversetter, og har utmerket seg med gjendiktninger av poesi fra Mdtøsten. Han har også gjendiktet Rumi til norsk og mottatt en rekke priser for sine arbeider.