Berit Opheim er en av Norges fremste folkesangere og en stor tradisjonsbærer, men hun kan også briljere som Nattens dronning i Mozarts "Tryllefløyten" eller trollbinde Carnegie Hall med mektig tidligmusikk i Trio Mediaeval. Berit har vunnet et berg med priser og samarbeidet med en rekke fremtredende musikere innen både folkemusikk, jazz, barokk, samtids- og klassisk musikk.

Jorun Marie Kvernberg er en av landets beste felespillere - både på vanlig fele og på hardingfele. Spiller harpeleik (zither) og synger gjør hun òg! Med innlevelse og utstråling. Jorun Marie er en drivkraft i folkemusikkgruppene Majorstuen og Tindra, og er en prisbelønt og produktiv komponist i vise- og folkemusikkstil.

Gabriel Fliflet er en fargerik musiker og komponist som hele sitt liv latt seg begeistre av folkemusikk fra hele verden. Mange kjenner ham som trekkspiller og sanger i duoen Fliflet/Hamre. I Himlaleite er han også pianist. De siste ti årene har Gabriel Fliflet laget en rekke bestillingsverk, bl. a. for Festspillene i Bergen. Han har samarbeidet med forfattere som Jon Fosse, Ragnar Hovland, Per Olav Kaldestad og Kjartan Fløgstad..

Berit Opheim – sang
Jorun Marie Kvernberg – fele, hardingfele, harpeleik, sang
Gabriel Fliflet – trekkspill, piano, sang