Vi ser det tynne sløret mellom mellom liv og død og det samles til kråketing over hele verden. Arild Hammerø og Morten Kvam maner frem ånder, voodoo og groove når de tømmer smaker fra Sibir og Machu Picchu i sin norske heksegryte. De er kjent for å leke med krydder fra afrikansk musikk i bandet Atlanter, og her tar de en solid dose gauksyre fra furuskogen og en neve kakaofrukt fra Amazonas som de støter i sin musikalske morter. Chaga, fluesopp og løvetann drysses lett over dansegulvet.

“La musikkens bål lyse opp ditt mørke indre og jage de gamle kråkene ut i veaskog. Med gnomdans, Odins ravner og demonutdriving ønsker vi deg en rensende kveld i varmen av egen selvransakelse”, sier Kvam.. "
Alt starta den dagen en hubro satte seg utenfor vinduet mitt", sier Hammerø. Kvam ser ut i tåka med dugg på brillene og vet at kråkene kommer. Kvam & Hammerøs Kråketing vil servere deg en sjamanistisk og suggererende hovedrett, med salt vikingrytme ispedd søte og syrlige transatlantiske smaker. Er du redd for å forlate det du vet du må forlate? Her er den gyldne sjansen til å gi fingeren til djevelen ved din korsvei, og danse deg varm inn i den norske natta!
13.november stiller Kvam & Hammerø seg på toppen av de norske fjell og skuer mot brodertindene i Himalayas rike. Nepalesiske tablas møter nordnorske trommeslag og svøpes i akustisk strengeleik på fele, cello, kontrabass og gitar. Dette blir en musikalsk aften med kontraster, fra bitende og tåkete høyfjellsvind til krystallklar og solfylt utsikt fra fjellheimen. Kråketing ønsker å sveve høyt for å finne lyden av de høyere eteriske kvaliteter fra sjamanenes godtepose denne høstkvelden, og håper du flyr med og søker lykken!

Arild Hammerø - gitar, vokal
Morten Kvam -  kontrabass, vokal
Teresa Bernabé - cello, vokal
Harpreet Bansal -  fiolin
Sanskriti Shrestha- tabla