Vi ser det tynne sløret mellom mellom liv og død når det samles til kråketing over hele verden, og Arild Hammerø og Morten Kvam maner frem ånder, voodoo og groove når de tømmer smaker fra Vinland og Machu Picchu i sin norske heksegryte. De er kjent for å leke med krydder fra afrikansk musikk i bandet Atlanter, og denne gangen tar de en solid dose bønnestuing fra Louisiana og en neve kakaofrukt fra Amazonas som de støter i sin musikalske morter. Chaga, fluesopp og løvetann drysses lett over dansegulvet.
“La musikkens bål lyse opp ditt mørke indre og jage de gamle kråkene ut i veaskog. Med gnomdans, Odins ravner og demonutdriving ønsker vi deg en rensende kveld i varmen av egen selvransakelse”, sier Kvam 
Alt starta den dagen en hubro satte seg utenfor vinduet mitt", sier Hammerø. Kvam ser ut i tåka med dugg på brillene og vet at kråkene kommer.
Kvam & Hammerøs Kråketing vil servere deg en sjamanistisk og suggererende hovedrett, med salt Swamp Blues fra Louisiana, søte og syrlige rykende rytmer fra Brasil og Peru og lyngluktende taktstøt fra norsk torv. En smakskombinasjon som hverken Kvam eller Hammerø vil vedgå å skulle presentere på ortodoks eller stuerein måte. Er du redd for å forlate det du vet du må forlate? Her er den gyldne sjansen til å gi fingeren til djevelen ved din korsvei, og danse deg varm inn i den norske natta!

 

Arild Hammerø - gitar & vokal
Morten Kvam -  bass, piano & vokal
Erik Johanessen - trombone
Hayden Powell - trompet
Alexander Kostopoulus - trommer