Forvent uhørte og utenkelige versjoner av sangskatten som antagelig er lengst unna svingende hofter og sexy synkoper.

Vi snakker selvsagt om julesanger… Derav konsertens tittel: Hovedøen Social Club slynger julen inn!

Denne lett usannsynlige fusjonen mellom Havanna og Ønskekonserten/ Norsktoppen/ Grand-Prix/ VG-lista m.m. har gjort at nordboere i alle aldre, farger og fasonger trekker på smilebåndet og kjenner det rykker i dansefoten. Det innebærer gjerne litt frekke, men kjærlige ertende løsninger. Bandet tilfører alt og litt til av hva man kan ønske seg fra karibiske musikkformers overskudd av livsglede og polyrytmikk. Under Sverre Indris Joners kyndige ledelse får man sløye og kunnskapsrike arrangementer, sømløst utført med den høyeste state-of-the art av det svingende bandet, og på toppen vokalist Sergio Gonzalez' ikke helt plettfrie norsk-uttale – dermed er soundet ikke til å ta feil av, og festen i gang!
 

Sverre Indris Joner - piano, Sergio Gonzalez - vokal, Eduardo Cedeño - congas, Tony Moreaux Charon - timbales, Marius Bastiansen - bongo, Ole Marius Melhuus - bass, Erik Eilertsen - trompet, Even Kruse Skatrud - trombone, Børge Are Halvorsen - saksofon, Magela Herrera - fløyte

Pitsj er fem sterke stemmer som skaper vokalmusikk i landskapet mellom jazz, pop og folk. Ensemblet er kjennetegnet av homogenitet, groove og et stort stilmessig spenn. Ambisjonen er å utnytte alt det potensial som ligger i fem jentestemmer. Fra debuten i 2006 har Pitsj vært kjent for friske versjoner og sofistikerte tolkninger av  norske viseskatter, samt kjente standardlåter i nye norske gjendiktninger. I dag skriver gruppa egen musikk med et sound som er både mykt og kraftfullt.

Anja Eline Skybakmoen, Anine Kruse Skatrud, Benedikte Kruse, Ida Roggen og Ane Carmen Roggen