375 = pakkepris for workshop og konsert
(NB! kun i forsalg frem til 28. september).
150 = ordinær pris workshop i døra
 
15.30 -18-30: danseworkshop med  Marion Lima (Paris)
20.00-21.00: introkurs Forró med  Marion Lima (Paris)
22.00: konsertstart
 

Vi er stolte over å kunne invitere til konsert og dansefest med et av de hotteste Forróbandene fra Brasil i øyeblikket, nemlig Bicho de pé direkte fra Sao Paolo, Bicho de pé (som forresten betyr Sandloppe…), har vært på veien i 16 år og har gitt ut en rekke album. Deres siste plate er en hyllest til den store Forró-mester Luis Gonzaga og har med store gjesteartister som Elba Ramalho. De spiller til dans hjemme i Sao Paolo hver eneste uke men denne uka har de tatt seg tid til en liten Europaturné. Og vi er så heldige å få besøk her på Riksscenen hvor vi får høre musikkformer som xote, baião, samba, forró, xaxado, maracatu, carimbó og arrastapé.
Forró er en musikk- og danseform fra Nord-Øst Brasil som blir stadig mer populær rundt i verden. Her i Oslo har vi også vårt eget aktive Forró-miljø dedikert til disse dansene.
Vi har invitert en ledende Forró-instruktør fra Paris, Marion Lima til å holde kurs samme dag. Det vil bli et litt mer inngående kurs tidligere på kvelden for den som kan litt fra før, og crash-kurs når dørene åpner for den som vil prøve seg for første gang.
For at kvelden skal bli komplett har vi fra Paris DJ Thiago Lima som snurrer plater før og etter konserten.

Janaina Pereira De Souza - sang
Sérgio Roberto Chica -  perkusjon
Daniel Perroud Teixeira - bass
Potiguara Curione Menezes -  gitar
Clayton Sobrinho Gama - trekkspill